Vår historie

Qingdao Bloomtex Garment Co, Ltd ble grunnlagt i 2010 i Qingdao Kina, er vi et profesjonelt, kreativt og raskt voksende selskap. Som pioner innen design og produksjon av Robes, Onesies, Pyjamas, Hoodies, Underwear, Rompers, Dresses, Denims, etc. Vi er leverandør av store forhandlere på europeisk og amerikansk marked.

Med mer enn 8 års erfaring innen produksjon og handel har vi kontinuerlig møtt våre kunders krav og overgått til og med deres forventninger.

Våre talentfulle og aktive FoU-ansatte har alltid vært dedikert til å holde følge med de nyeste trender, for å sikre produktinnovasjon. Omtrent 20 til 30 nye prøver blir generert hver munn.

Vi analyserer markedsutviklingen over hele verden for å holde tritt med motetreningen og gi våre kunder den eksepsjonelle verdien.

Vi er faktisk veldig sterke og aktive i å kjøpe mote garn og materialer til konkurransedyktige priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Ved å vektlegge systematisk styring, stiv kvalitetskontroll og kostnadskontroll, er vi sikre på å gi våre kunder de beste kvalitetsprodukter med høy konkurransedyktig pris og punktlig levering.


Våre kjernekrefter:

-Vi har selv-eid fabrikk var utstyrt med automatisk hengende system.

-Vi har et erfarent team som gjør plaggsvarer og eksport i 10 år.

-Vi er faktisk veldig sterke og aktive i å kjøpe ulike stoffer til konkurransedyktig pris og super kvalitet.

-Vi er SMETA og BSCI og Oeke-Tex100-sertifisert.


Vårt oppdrag:

Å produsere kvalifiserte produkter i henhold til spesifikasjoner, ved rettidig levering. -Vi gir likeverdig service til kunden vår.


Vår fabrikk

Samme som ovenfor som vi er fabrikk

3 拷贝.jpg


Vårt produkt

Robes & Dressing Gowns, Onesies, Pyjamas, Hoodies, Undertøy, Rompers, Kjoler, Denims


Produktapplikasjon

Baby, barn, menn og kvinner


Vårt sertifikat

SMETA og BSCI og DISNEY FEMA og Oeke-Tex100


Produksjonsutstyr

Alle BROTHER og PEGASUS merke maskiner


Produksjonsmarked

USA, europeisk, Sør-Amerika, Kina innenlands


Vår service

Q1: Hvordan kontrollere produktkvaliteten?

Vi har alltid lagt stor vekt på kvalitetskontroll for å sikre at utmerket kvalitetsnivå opprettholdes. Videre er prinsippet vi alltid opprettholder, "å gi kundene bedre kvalitet, bedre pris og bedre service". Vi har ITS kvalitet fabrikk revisjon og SGS SMETA revisjon.


Q2: Kan du gi ODM-tjeneste?

Ja, vi jobber med ODM bestillinger. Hvilket betyr at størrelse, materiale, kvantitet, design, pakkeoppløsning, etc, vil avhenge av dine ønsker, og din logo vil bli tilpasset på våre produkter.


Q3: Hvor er Bloomtex? Er det mulig å besøke fabrikken din?

Bloomtex ligger i Qingdao, Shandong, ca 30 minutter fra Qingdao flyplass. Det er veldig praktisk å besøke oss, og alle klienter fra hele verden er hjertelig velkommen til oss.


Q4: Hva er MOQ for produksjonen din?

MOQ avhenger av dine krav til farge, størrelse og materiale og så videre.


Q5: Kan du lage prøver gratis?

Vanlig fargeprøvingsavgift vil bli returnert etter å ha bestilt bestillingen. Prøveprøveavgift eller garnfarvet prøveavgift avhenger av bestillingsmengde


Hvis du har spørsmål, kontakt oss når du vil.