Jenter Kjole

På grunn av sin moro og mote, er denne Girls Dressing Gown ideell for stressfri, komfortabel sengetid. Det svarte leopardmønsteret er ispedd jentete rosa flekker. Det myke og komfortable flanellullmaterialet er stiplet med vakre flekker.
Chat nå

Produktdetaljer

Detaljer om produkter

Produkter

Jenter kjole

Stoffkvalitet

100% polyester flanell fleece

Produksjonsnummer

BLM-K-1001 (BLM-K-1001)

Technics

Skrive ut farget

Størrelse

2Y-14Y (andre)

Farge

Multi eller ODM

Produktfunksjon

Fargerask, myk

Vekt

Fra 200 til 340gsm

Minimum ordre

1000 stk.

Sesongen

Vår, Høst, Vinter

Leverandør type

OEM-tjeneste

Opprinnelse

Qingdao, Kina

Kjønn

Jenter


Beskrivelse

På grunn av sin moro og mote, er denne Girls Dressing Gown ideell for stressfri, komfortabel sengetid. Det svarte leopardmønsteret er ispedd jentete rosa flekker. Det myke og komfortable flanellullmaterialet er stiplet med vakre flekker. Den foret dyr hette og matchende linninger og trims holde den lille jenta varm. Hvis du er ute etter en supermyk kappe, er det ideelt for å holde jenter komfortable og varme om vinteren. Nå som du har oppdaget vår jentes leopard print pyjamas, vil du aldri gå glipp av det igjen.


Funksjoner

1. Funksjoner - Den har et 3-delt deksel, 3D applikasjonsører og ullfôr, sydd beltestropper, 2 patchlommer og dobbeltnålsy for å minimere slitasje.

2. Utmerket komfort - Denne Jenter Dressing Gown er laget av 100% polyester flanellull, så den har følgende fordeler: super myk berøring, svært holdbar, fukttransporterende, anti-stretch / anti-rynke, hurtigtørkende og lett å rengjøre. Høykvalitets pyjamas laget av materialer av høy kvalitet er spesielt designet for deg og dine små for å gi deg den beste pyjamasopplevelsen.

3. Levende design - Utformingen av den søte lille leoparden er preget av prikket utskrift, egnet hette og 3D-ører på panseret!

4. Sikkerhetsbelte - Alle barnas nattkjoler kan utstyres med et sikkerhetsbelte for å sikre sikkerheten til barn. I tillegg har nattkjolen to frontlommer og et komfortabelt deksel.

5. Alderstilpasset - Denne Jenter Dressing Gown gir varme og komfort til den lille jenta din, og den passende alderen er 2-14 år gammel.


2.jpg


Mer informasjon

Emballasje og frakt: 1 stk per polybag, ca 15-20 stk per kartong.

Omtrent 60-90 dager frakt bulk ordre i henhold til ordreantall.

Betaling: 30 %innskudd, saldo 70%er D/P; T/ T; L/ C ved synet.


Merk

1. Før du bruker, må du vaske av fleece, noe som er uunngåelig i produksjonen. Derfor må den vaskes før den brukes for første gang.

2. Ikke maskinvask den med andre klær, spesielt lette klær. Det er best å bruke litt mykner.

3. Ikke utsett korallfleecepyjamer i solen etter vask.

4. De skal tørkes på et relativt mildt sted. Stoffet i jentas nattkjole er relativt mykt og kan plasseres på et relativt tørt sted.


Hot Tags: jenter dressing kjole, Kina, produsenter, leverandører, engros, billig, kjøpe, mote, komfortabel, høy kvalitet

Forespørsel

You Might Also Like