Analyse av karakteristikkene av vanlige pyjamas stoffer

- Feb 09, 2018-

Bomull kan brukes i pyjamas hele året. Ren bomull pyjamas har god hygroskopisk pusteevne, milde muskel, kan gi deg den perfekte komfort erfaringen. Og bomull pyjamas er laget av bomull som råstoff, naturlig, forurensning-fri, irriterer ikke huden, iført sikrere; Men bomull pyjamas lett å rynke og ikke lett å helbrede, men også lett å krympe, lett å deformere, hvis det er kvalitet sammenligning dårlig bomull pyjamas, vaske flere ganger blir mer stygg.

Blonder pyjamas har vært i kraft av sin unike romantisk, sexy foretrukket av mange kvinner. Blonder stoff tynn, pustende, sommer slitasje blir mer kult; og iført en veldig lett kropp, uten den minste tung følelsen. Sammenlignet med bomull, er blonder pyjamas ikke lett å rynke, ikke lett å krympe, ha gratis og lett. Men blonder er en kjemisk fiber stoff, kroppen har noen stimulering, men som teknologi forskning og utvikling evner, denne insentiv reduseres til et minimum.

Netto garn pyjamas stoff sammensetning er generelt nylon og spandex. Nylon er den største fordelen med høy styrke, god slitasje motstand; mens spandex har utmerket fleksibilitet, sett fordelene med både en netto pyjamas, god kvalitet, holdbar; god elastisitet, slik at du kan strekke fritt. I tillegg gasbind pyjamas pusteevne er også bedre, overflaten av skinnende glans avslørte en high-end mote forstand.

Silke, i hodet til folk, er elegant og dyrt, og mange synes det uoverkommelige. Unik perle silke pyjamas glans, sin flotte og eksklusive nyte. Silke pyjamas føles glatt, myk, god hygroscopicity, pusteevne, men har også god hud og helse effekter. Men silke pyjamas mer delikate, i vaskeprosessen bør være spesielt oppmerksom.

Pyjamas hva stoff er bra? Sommer pyjamas prøver å velge lys, tynn, myk, pustende og godt stoff, og drapere, som har varme absorpsjon svette og andre funksjoner, våren og høsten krever varme ytelse, lett, behagelig. Vår og høst krever varme ytelse, lett, komfortabel, så velg bomull stoff er bedre.