Fleece hvordan du skriver ut fleece utskriftsprosessen

- Feb 09, 2018-

Fleece hvordan utskrift, fleece utskrift, vanligvis brukes til utskrift er delt inn i: 1) overføre utskrift. 2) skjerm utskrift (flatskjerm, runde skjerm)

Overfør utskrift - rundvals elektrisk graveringsversjon (forklare hvordan du skal dømme flere sett og må merke seg, for eksempel, deres egne gitterutskrifts- og utskriftsideer), utskriftsplaten ved å skrive ut pigmentet trykt på overføringspapiret og deretter høyt temperatur for utskrift Farge på papiret overføres til stoffet, kan ferdigstilles. Vanligvis brukt mer

Flat nettverksutskrift mugg festet til firkantet ramme, var en firkant med hul mønster, med mønstre av steder gjennom pastaen, ingen mønster av stedet er forseglet, når kluten gjennom, trykket døde falt på stoffet, gjennom Skraper gjentatt skrapnett, slik at pigmentet trer inn i klutens overflate, og deretter vaskes, dampes til ferdigproduktet. Bruk nå veldig lite, i utgangspunktet ikke.

I likhet med det sirkulære nettet er det også en hul utskriftsform, som er i form av en sylinder. Fargepastaen settes inn i nettet og forblir i nettbunnen. Rotasjonsnettet roterer sammen gjennom transportbåndet. Nettverket har et skrapeblad og skraper hverandre Trykk, gjennom nettmønsteret, trer inn i stoffet, og deretter etter vasking, dampende farge.