Nyfødt klær Hvordan velge

- Feb 09, 2018-

1, neonatal svettekjertlene sterk, det beste utvalget av bomullsklut klær.

2, delikat nyfødt er bein, ikke egnet til å bære gensere. Det er best å la barnet bærer en jakke for lett for å avta.

3, hvis nyfødt lider av melk ringworm, skjorte ikke skal bruke kjemiske fiber og ull en klasse av klær, men bør velge bomull eller silke klær

4, neonatal klær å binde med jakkeslaget stil som best. Forsiden av plagget skal være lengre og tilbake litt kortere unngå eller redusere krakk forurensning.

5, neonatal aktivitet er bevisstløs, uregelmessig og sprikende, de fleste av lemmer er dirrende, for ikke å binde deres utvikling, klær skal være gavmilde. På denne måten å lette sine aktiviteter, og andre, lett å avta

6, for å unngå avlysning sart hud, ikke spiker knappen på klærne, men kan ikke bruke PIN-koden, kan du tape på side, vinterklær kan også bruke det over mønsteret av dobbel, midterste pad til tynn bomull dekk. Om sommeren de mest passende klærne for nyfødt lang kjole stil kjole, ryggen er fylt til å endre bleier.

7, fargen på neonatal klær til grunne lys er riktig. Mørk farge farget stoff har noen stimulering på huden, lett føre til betennelse

8, Hvis størrelsen på klærne på instruksjonene, må vi sikre at barn kan bruke minst 2 måneders tid. Barn ikke bryr seg litt større klær, faktisk litt større klær er mer hensiktsmessig, fordi barn vil vokse i en svært kort periode.

9, for å sikre at kjøp av klærne dine påvirker ikke bruken av bleier, bleier ikke ta av mye klær. Kjøpe løs håndkle kjeledress, må kjøpe den slags skrittet på skrittet eller med knappene foran til metall.

10, materialet av klærne skal være myk, behagelig, søm kan ikke være vanskelig. Før du kjøper, kontroller halsen størrelse og waistline. Når du kjøper en baby håndkle, er det best å kjøpe bomull eller ull, kjøper du klut, må vi sørge for at teksturen er myk og behagelig.

11, kjøpe ikke-brannfarlig klær.

12, bør ikke kjøpes med blonder klær, barn kan settes inn i hullet der.

13, hvis du kjøper en lue for barn, må vi ha typen tape, hvis det finnes ingen bånd, må du huske å sy bånd. De fleste barn liker ikke å ha hatter, om ikke med en god slips, barnet vil trekke hatten av.

14, kragen bak metall knapper klærne vanligvis bruker lengre tid. Når klærne blir mindre, kan på baksiden av knappene metall ikke være bundet, så hodet kan gå gjennom kragen.

15, bør ta hensyn til søm prosessen med undertøy, mindre sømmene som vilkåret.