Silke pyjamas

- Feb 09, 2018-

Silke pyjamas er preget av sterk komfort, absorpsjon, slippe våt og lydabsorberende, støvsuging er veldig bra. Silke er laget av proteinfibre, tekstur er myk og glatt, og berøringen er delikat. Sammenlignet med andre fiberstoffer, er friksjonskoeffisienten med menneskelig hud bare 7,4%. Derfor produserer den menneskelige huden ofte en myk og grundig følelse når den kommer i kontakt med silkeprodukter.

Silke pyjamas har en naturlig fuktighet absorpsjon, fuktighet utgivelse, som også er uovertruffen av andre kunstige fibre. Silke på grunn av dens porøsitet, kan absorbere gassgapet, silke kan absorbere fuktighet i luften eller utstråle fuktighet, slik at den kan fuktes i det fuktige miljøet, i et tørt miljø kan frigjøre fuktighet. Derfor, i tillegg til sin egen evne til å justere, men også for å hjelpe folks hud eller andre silkeprodukter å opprettholde en viss mengde fuktighet; Hvis du har på seg en silkekjole om sommeren, men også den raske fordelingen av svette og varme, er pusten svært sterk, folk føler seg kule.

Silke er mer unikt helsevesenet funksjon, silkefibre inneholder menneskekroppen må ha 18 typer aminosyrer, aminosyrer inneholdt i menneskelig hud er nesten det samme, så det er menneskelig "andre hud", sa. Samtidig kan tryptofan i silkeprotein, tyrosin absorbere UV-stråler, forhindre ultrafiolett stråling, øke hudcellens vitalitet, fremme hudcellemetabolismen, for noen hudsykdommer har en god adjuvant terapi. Denne naturlige funksjonen som ikke kan oppnås med rayon, setter også den dyrebare verdien av silkeprodukter.