Hva å vinter pyjamas vinter pyjamas velge hva stoff godt

- Feb 09, 2018-

1, pyjamas er ikke en lokale vinter for tykk

Mange kvinner sette pyjamas som hjem tjenester, matlaging, husarbeid er iført pyjamas, vinter å holde varm og pyjamas, selvfølgelig, jo tykkere bedre, varme, hva jeg skal gjøre. Faktisk pyjamasen kan ikke forveksles med tjenesten hjem, ellers det er lett forurenset med avgasser, støv og bakterier, vi kan forestille deg, iført slik en pyjamas vil sove og helse større påvirkning. Pyjamas bare slitasje mens du sover, bør ikke være for tykk. Spesielt om vinteren, litt tykt eller tynt pyjamas er mer egnet for søvn, for tykk pyjamas dårlig ventilasjon, vil hindre normal hud åndedrett og svette fordamping, men ikke nok, vil gjøre søvnkvaliteten på nedgang.

2, pyjamas farge skal lyse blek foretrukne bomull materiale

Lyserød, grønt og beige og andre elegante farger, bedre til rette for sover; rød, mørk blå og andre farger, er ikke bidrar til følelsesmessige velvære, påvirker natt resten, så pyjamas det beste utvalget av lyse farger.

Pyjamas stoff bomull, silke, tremasse fiber, kjemiske fiber, silke imitasjon, sateng, chiffon, lin og andre varianter, best for bomull. Bomull pyjamas absorbering av fukt, og myk, pustende og ikke lett å stimulere huden, personlig ha mer komfortabel og trygg. Kjemisk fiber pyjamas om vinteren lett å statisk, ikke egnet valg; Lin pyjamas kan påvirke søvn, bør det utelukkes.

3, split pyjamas er mer praktisk og lett å løse størrelse

Pyjamas stiler kan deles inn i tre typer: bukseseler, split og selv kappe. Vinteren er mer egnet for delt pyjamas, ikke bare behagelig å bære, handlingen er også mer praktisk. I størrelse, pyjamas bør ikke være for liten, for stramt eller bare gode, relativt løse er bedre, iført en sovner vil ikke ha en følelse av tilbakeholdenhet.

4, pyjamas bør være hyppig vask vask i skyggen tørke

Mange mennesker liker ikke å vaske klærne sine, spesielt pyjamas, som er slitt når de sover. De føler at de er ikke skitten hele og ofte vaske dem for et par uker.

Du vet, kroppen i hvilemodus, metabolismen fortsetter, svette, fett utskilt fra huden, er avsatt i pyjamasen, bakterier og midd vil være avl, hvis bare vask for et par uker, disse skitne ting vil stimulere huden, noe som resulterer i fett Itchy, betent, alvorlig og selv follikulitt. Derfor pyjamasen bør være flittig vask, fet hud bør endres minst en gang i uken.