Pyjamas kan slites ut minst en gang i uken

- Feb 09, 2018-

Det kaldere vær, mer lat folk er, selv om de rutinemessig vaske sine klær for slitasje, men for pyjamas, mange mennesker slå et blindt øye. Pyjamas lenge uten å vaske vil ikke bare føre til hud sykdommer, men også føre til andre systemiske sykdommer.

Tidligere vil en britisk undersøkelse for mattress selskapet viste at menns pyjamas i gjennomsnitt ha nesten to uker å vaske, mens den kvinnelige pyjamasen ha 17 dager å vaske en gang. De fleste av spurte sa at fordi pyjamas bærer bare noen timer om dagen, og ikke skitne, naturlig mindre vask.

Selv om ovennevnte undersøkelsesdata kan ikke alle være tilpasset, fleste i livet unnlate frekvensen av deres pyjamas. I stedet for vaske den samme pyjamasen ganger i mer enn 10 dager, er det lett å forårsake sykdom. Nanan City Hospital Dermatologi sjeflege Huang Shaoming introduksjon, menneskelig hud vil kaste en masse dander hele tiden, og pyjamas direkte kontakt med huden, vil det selvsagt la mye dander, pyjamas ha lenger, akkumulering av døde celler på den klær og flere og flere mikroorganismer, og disse dander bære ofte mange bakterier. På den annen side, folk tilbringer mesteparten av sin tid i seng på seg pyjamas, og sengen er full av midd, dander, støv, etc. De kan også komme i direkte kontakt med kroppen gjennom pyjamas.