Pyjamas Kjøp kupp

- Feb 09, 2018-

(1) klær materiale. Bomull pyjamas myk, pustende, kan redusere stimulering av huden, for å velge bomull, fordi vatt hygroskopisk, kan absorbere svette på huden også. Videre bomull er forskjellig fra kunstige fibre, allergi og kløe oppstår ikke og så videre.

Beste materiale teksturen er bomull eller bomull-basert Syntetiske fibre. Den ideelle pyjamasen er strikk pyjamas, fordi denne pyjamas er både tynne og myke, men også en viss grad av fleksibilitet. Så dette materialet nær den mest behagelige. Selv om pyjamasen silke glatt komfortable, vakre og sexy, men ikke kan absorbere svette, pyjamas som en morsom alternativ er et godt valg.

(2) farge. Mørk farge er ikke bra for helsen, velge elegante. Elegante og lyse farger, både for familien å ha og sinn Ningyin rolle, og lyse rød og blå pyjamas påvirker menneskers velvære, noe som påvirker resten. Derfor rosa farge pyjamas å velge en rekke rosa er passende, som rosa, grønn, rosa og beige og så videre.

(3) stil. Tett bunter av brystet, magen og ryggen og andre deler av søvn, vil gjøre horror mareritt, velge en tilstrekkelig bredde, pyjamas tilbake og foran, skal ha tilstrekkelig bredde, må ikke være for lite eller like bra. I tillegg er sleepwear enkel å bruke, lett å ta av og lett å vaske.